contador web

miércoles, 21 de julio de 2010

LA NOSTRA VISIÓ DE MASSAMAGRELL


 L` atre día un veí del poble al rebre el nostre bolletí volia saber quina era la nostra visió per al Massamagrell del futur i perqué tenia que canviar el seu vot en les próximes eleccions .Li varem explicar el perqué som la millor opció per a Massamagrell .
Hui en dia el nostre poble en el govern del partit popular és un poble qualsevol en una carència palpable de molts servicis bàsics i essencials .
Nosatres volem que Massamagrell siga un referent en la nostra comarca al principi i a llarg plaç siga el poble en la millor qualitat de vida de tot el regne de Valéncia i aixó pasa en primer lloc per no tindre un alcalde que està més ocupat en els seus càrrecs en la diputació de valéncia que en el seu càrrec d´alcalde .
Nosatres volem un Massamagrell residencial a on la majoria de les vivendes siguen unifamiliars i com a màxim de dos o tres altures .Barris tranquils a on la gent puga passejar i fruir d´instalacions deportives,zones ajardinades i amplis passejos .No tenim que pedre la visió de poble en tots els seus beneficis .Pero aixó si un poble a on la gent tinga tots els servicis d´una gran ciutat .Per aixó és vital impulsar al chicotet comerç motor de la nostra economia local i fomentar que la gent del nostre poble faça les seues compres en Massamagrell .
Volem impulsar el turisme en nostre poble  com a formula per a crear treball .Tenim atractius turístics que se poden potenciar .
Volem que cap veí de Massamagrell estiga sense faena i per aixó tenim fórmules que portarem en el nostre programa .
Volem que un poble com el nostre no tinga que mirar a atres en enveja i per aixó es necessari un canvi polític .
No se pot tolerar un equip de govern sense idees que no ha sabut donar resposta a les necesitats del poble que tots volem .
Seguirem informant .Si voleu saber més de la nostra visió podeu contactar en nosatres estarem encantats de parlar en vosatres i escoltar les vostres idees .
Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews