contador web

jueves, 26 de mayo de 2011

UN NOU VALENCIANISME

volem un poder valenciá .Es hora de canviar.


            De tots es conegut els desastrosos resultats del valencianisme politic en les eleccions locals i autonomiques .Tot el vot de centre-dreta el te ara el pp i no mos queda atra que canviar o desapareixer .

            Coalició valenciana va naixer com un projecte per a resucitar un valencianisme ferit de mort per la traició dels dirigents d´unió valenciana i els pactes del pollastre en el partit popular .
            Pero el poble mos ha donat la esquena .Hui coalició valenciana es un partit residual que ha perdut el 50% del seu electorat .Les causes son molt clares .La gent vol un canvi a nivell nacional i ha votat en clau nacional .No faré llenya del arbre caigut pero son molts els erros que com a partit hem fet i per a que el valencianisme puguera tornar a renaixer i tindre un gran recolçament electoral tenim que fer molt be les coses i sumar .La unió del valencianisme es hui mes necesaria que mai .I ara en la uvi es quan els dirigents s´ha donat conter que fa falta la unió .¿Ara? .
           Hui en la red social facebook centenars d´amics valencianistes volen impulsar una nova plataforma política que faça renaixer de les cendres el valencianisme polític .Amics de Castelló ,de Valéncia ,d´Elx ,d´Alacant ,de moltes parts del nostre regne .Gent jove que vol a la seua terra i que salvant les diferencies que mos separen vol formar un proyecte en comú per a tots els valencians .Un proyecte que te com a base la defensa de lo valenciá i hui coalició valenciana Massamagrell vol sumarse a ixe proyecte de futur que faça que els valencians tingam una força política que puga governar el nostre regne en clau valenciana .
         Es hora que els cansats  liders del valencianisme( que han fet tot el que han pogut i n´hi ha que agrairles molt)  dixen pas a gent jove en ganes , ilusió per a que nous liders encapçalen un nou proyecte que la ciutatania veja com a seu .I vull citar les paraules de el poeta Joan Benet que ante lo que pot vindre ha dit :

EL FUTUR ÉS NOSTRE, EL FUTUR ES DELS VALENCIANISTES ,EL FUTUR SERÀ D´UN BLAU QUE ENVEJARÀ TOT LO MÓN


       Es hora de sumar , es hora de treballar per que tots els que mos sentim valencianistes estigam units .Es molt més gran el que mos unix que lo que mos separa i tots tenim que tirar del carro .
Volem gent que vullga treballar per la seua terra sense esperar recompensa ,volem gent que no vullga carrecs i sous ,volem gent que palpite el seu cor al sentir el himne valenciá i vore alçarse la real senyera ,volem als bons valencians ¿eres tu dels nostres? .

Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews