contador web

lunes, 18 de abril de 2011

SEGUNDA CARTA AL ALCALDE DE MASSAMAGRELL


En vista la situación insostenible de nuestro ayuntamiento y la cortina de humo lanzada por el equipo de gobierno con el concierto del pasado viernes mientras ocultan a los vecinos un secreto a voces .Nuestro candidato va a seguir insistiendo para que no den la callada por respuesta .En esta segunda carta Antonio Calvo revela nuevos datos que hemos conocido y que nos hacen echar el grito en el cielo ante el tremendo despilfarro que impide que nuestro pueblo progrese .
Ha quintuplicado en su mandato los gastos de personal lastrando la posibilidad de invertir en mejoras para los vecinos .Ya basta



Respetado Miguel:



Son ya mas de tres semanas desde que públicamente te solicitara una aclaración de la situación real de nuestro ayuntamiento y a la fecha no ha habido ninguna contestación.

A estas alturas, es obvio que has preferido dar la callada por respuesta, despreciando no mi solicitud, que poco importa, sino al pueblo a quien debes tu cargo.



Desearía que no te engañaras: es ya un secreto a voces que la situación del ayuntamiento es poco menos que desesperada. La mayor parte de nuestros ciudadanos conoce que desde hace meses se le debe dinero no solo a los comerciantes de la localidad, sino también a las asociaciones; Se sabe también de las enormes dificultades que hay para pagar las nóminas, e incluso se comenta que a estas fechas hay personal del consistorio que no ha cobrado todo su salario.

Es triste ver donde hemos llegado, pero más triste es ver como en vez de dar la cara, intentáis esconder la verdad a los ciudadanos. Personalmente no me lo esperaba.



Siempre cabe la posibilidad que estés pensando utilizar el próximo período electoral para airear el tema y justificarte con la mala situación económica que atraviesa nuestro país. A fin de cuentas y en justicia, no podemos hacerte responsable de esta crisis.



De lo que sí vamos a hacerte responsable es de ocultar el despilfarro que habéis cometido durante estos pasados años y de lo incompetente de vuestra gestión.

¿Cómo puedes justificar que en la liquidación de los presupuestos municipales del año 2009 se hayan destinado 5,056.000€ tan sólo a gastos de personal? Eso son más de 840 MILLONES de las antiguas pesetas en nóminas al año. Dicho de otra manera, necesitamos el equivalente a 70 millones de pesetas al mes sólo para pagar al personal. ¿Cómo pretendes que asumamos esa barbaridad en un pueblo que apenas supera los 15,800 habitantes?

¿Cómo justificas que en seis años de tu mandato casi hemos duplicado este gasto y el gasto en consumo de bienes y servicios (otros 520 millones de pesetas al año) ?



No se si al final contestarás o no y francamente empieza a importarme poco. Después de los datos oficiales que hemos visto, la única conclusión posible es que habéis estado manejado este pueblo como si de un cortijo privado se tratara. Durante años habéis estado jugando a la política con el patrimonio del ayuntamiento, olvidando que es propiedad exclusiva de todos y cada uno de los ciudadanos de Massamgrell.

Y ahora cínicamente nos dices en tu sonriente campaña que podemos confiar. ¿De verdad nos crees tan tontos? Veremos que tiene que decir el pueblo al respecto.





Atentamente



José Antonio Calvo Vázquez

Candidato





.

SEGONA CARTA OBERTA AL ALCALDE DE MASSAMAGRELL





Respectat Miguel:



Son ya més de tres semanes des de que públicament te solicitarem una aclaració de la situació real de nostre ajuntament i a la data d`hui no ha hagut ninguna contestació. A estes altures, es obvi que has preferit donar el silenci per resposta, menyspreant no la meua solicitut, que poc importa, sino al poble al qui deus el teu càrrec.



Desijaría que no te enganyares: es un secret a veus que la situació de l'ajuntament és poc més que desesperada. La major part dels nostres ciutadans coneix que des de fa mesos se'ls deu diners, no sols als comerciants de la localitat sino, també a les associacions, se sap també de les enormes dificultats que hi ha per a pagar les nòmines, i inclús se comenta que a estes dates hi ha personal del consistori que no ha cobrat, tot el seu sou.

Es trist vore aon havem aplegat pero mes trist es vore com en lloc de donar la cara intentes amagar la veritat als ciutadans. Personalment no m´ho esperava.



Sempre cap la possibilitat que estés pensant utilisar el propenc periodo electoral, per airejar el tema i justificar-te en la mala situació econòmica per la que atravessa el nostre país. A fi de contes i en justícia no podem fer-te responsable de esta crisis.



De lo que si anem a fer-te responsable es de amagar el balafiament que haveu comés en estos passats anys i de lo incompetent de la vostra gestió.

¿Com pots justificar que en la liquidació dels presuposts municipals del any 2009 s´hagen destinat 5, 056.000€ tan sols a gast de personal? Això son més de 840 millons de les antigues pessetes en nòmines per any. Dit d´atra manera, necessitem l'equivalent a 70 millons de pessetes al mes sols per a pagar al personal. ¿cóm pretens que tingam que assumir ixa barbaritat en un poble que apenes supera els 15,800 habitants?

¿Cóm justifiques que en sis anys del teu mandat quasi em duplicat este gast i el gast de consum de vens i servicis (atres 520 millons de pessetes al any)?



No se si al final contestaràs o no i francament comença a importar-me poc. Després de les dades oficials que hem vist i estudiat l'única conclusió possible es que heu estat manejant este poble com si d´un ´´cortijo´´ privat es tractara. Durant anys haveu estat jugant a la política en el patrimoni de l'ajuntament, oblidant que és propietat exclusiva de tots i cadascú dels ciutadans de Massamagrell.

I ara cínicament nos dius somrient en la teua campanya que podem confiar. ¿De veritat nos creus tan panolis? Vorem que tens que dir al poble al respecte.





Atentament



Josep Antoni Calvo Vázquez

Candidat

13 comentarios:

Ana dijo...

No sé com s'atreviu a publicar la carta en ixe "valencià". Dóna vergonya llegir-la.

Unknown dijo...

Lo que dona vergonya es que fiques ixe cometari .Antonio Calvo com a membre de lo rat penat escriu en la normativa de la RACV la normativa de la llengua valenciana .Nosatres no volem ni apliquem ixe dialecte infecte inventat per l´avll i el instituts d´estudis catalans .A estudiar amic a vore si escomençes a escriure en la teua llengua la valenciana i no en un atra.

Ana dijo...

Lamentable... així vos va...
Descalificar els altres no és el millor sistema de raonar una postura. Tu què saps els estudis que tinc jo?
Però bé... suposant que el vostre valencià és correcte... per què feu incoherències dins del mateix text?
Per què apareix a vegades "és" del verb ser accentuat i altres no? Es pot triar segons la vostra normativa?
Pregunte, eh! Com sóc tan ignorant...

Unknown dijo...

Ana no eres ignorant tan sols eres una victima més de la manipulació catalanista de la llengua valenciana que mos fa discutir als valencians (divide y venceras).Jo no soc linguiste vaig estudiar el inventat dialecte de Prat de la Riva i el institut d´estudis catalans (Antonio Calvo si).Pero no m´agrada ,no es la llengua que parla el meu poble y Si tots els valencians anarem junts defensant la nostra cultura ,llengua i interessos segur que el catalanisme i el imperialisme mesetari no podriem en nosatres .En coalició valenciana som valencians ,existim per a defendre lo nostre i no entenem com valencians volen la unitat de la llengua ,els paissos catalans fent li el cul gros al imperialisme fascistoide del nacionalisme catalá que ha vist en el nostre antic regne el seu espai vital per a vendre la seua mentira .El numero de valenciano-parlants baixa any darrere any a causa de que les noves generacions rebujen un dialecte infecte que no senten com a propi .N´hi ha que recuperar la llengua en la seua purea .Una llengua que va ser calificada per Cervantes la llengua més dolça d´Europa i que es parlava fins en el vaticano en els papes Borgia .Tenim una historia ,una cultura ,i tenim dret a existir com a poble .Prou de catalanisme i imperialisme ,Perdona Ana pero em calfe ,respete la teua opinió pero crec que te falta informació.

arvydas dijo...

Podeu creure en les normes que vos done la gana, me pareix perfecte, però si sou defensors del valencià, tracteu de que al blog hi haja un major protagonisme del valencià.

Per cert, la normativa de la RACV incorpora que la mateixa paraula al mateix text es puga escriure de diverses formes? Si és així quin luxe! No existirien les faltes d'ortografia!
P.D1: Quan teniu algun problema mèdic aneu als especialistes o també sabeu de medicina?
P.D2: Veig molta critica al Miguel i al PP, però encara no he vist cap proposta...

Pep dijo...

Entenc que vostés vuiguen defendre la postura que creuen que es la certa però demostreumeu en estudis lingüístics contrastats com ha fet la AVL. Res més.
La AVL ha demostrat MORFOLÒGICAMENT i SINTÀCTICAMENT la relació entre les diverses parles de distints països de l'antiga Corona d'Aragó. Un altra cosa es que no ens agrade la nomenclatura genèrica de la llengua(català o llemosí), però eixe es un altre problema.

Ana dijo...

M'agradaria que em proporcionàreu vosaltres eixa informació que em falta. Qui millor, no? Perquè no he obtingut resposta al que vos preguntava.
En realitat a mi m'interessa poc l'aspecte polític de la llengua perquè tinc molt clara la meua postura. Així que, dixant de costat si el que defensa el vostre partit és normatiu o no, m'agradaria que em resolguéreu uns dubtes que m'han sorgit envers la carta que heu publicat.
Per motius de treball, gaste la llengua valenciana escrita diàriament. Per tant, tinc inquietuds al respecte ja que sempre m'agrada millorar. Per això m'agradaria que m'aclaríreu perquè en l'esmentada carta apareixen diverses formes per a una mateixa paraula. A banda de la forma "és" del verb ser que vos comentava, també apareix la paraula "més" unes vegades accentuada i altres no. Pel context deduïsc que sempre fa referència a l'adverbi de quantitat. No penseu que si no fiquem l'accent diacrític es pot confondre amb "mes" com a part de l'any? Per què no s'apostrofa, per exemple, "l'alcalde" però sí "l'ajuntament"? Quina és la forma correcta: "hem" o "havem"? O les dos?
Com podreu comprovar són tot qüestions purament morfològiques i ortogràfiques. Si en el vostre text es gasten les dos formes, ni l'AVL ni l'IEC tenen res a vore.

Espere la vostra resposta.
Moltes gràcies i salutacions.

Unknown dijo...

Arvydas gracies per el teu comentari pero som els primers que ficarem les nostres propostes en el nostre blog .Les pots vore en la secció programa electoral .Si fora per mi tot el blog estaria en llengua valenciana pero sabem que n´hi ha molta gent que encara que parla valenciá no sap llegirlo i per això fem molts articuls en llengua castellana que estatutariament també es la llengua dels valencians .Les nostres critiques no van al pp si no als dirigents del pp de Massamagrell que s´han dedicat els ultims cuatre anys a viure de rentes i a no fer res per Massamagrell .En el pp al igual que en atres partits n´hi ha bons governats i roins i a nosatres mos ha tocat la pitjor part i per això volem dir al poble que es pot fer molt millor .

Unknown dijo...

Pep gracies per el teu comentari .No vaig a entrar a polemizar en temes de llengua .A soles te puc dir que els valencians si renunciem a la nostra i la entreguem als catalans parlant igual que ells perdrem un patrimoni cultural de quasi mil anys .Jo no vull vore als meus fills parlant : nosaltres ,aleshores ,doncs ,avui ,amanida i moltes més paraules que mai s´han sentit en la terra valenciana i hui gracies a la teua Avll,canal nou i al pp cada volta es van imposant en els joves .Els valencians hem sigut els primers en tindre un segle d´or de totes les llengues romaniques ,la llengua valenciana era estudiada a totes les universitats europees i tots apreciaven la seua riquea front al brut dialecte catalá que al segle XV no era ni llengua sino una variant del provenzal .

Unknown dijo...

Ana gracies per el teu comentari .La teua pregunta es molt interesant i crec que mereixes una explicació concreta de Antonio Calvo que es el que ha escrit la carta per a que te conteste per que ell es traductor de llengua valenciana de lo rat penat .Demá li faré arribar el teu comentari i intentaré que te conteste a la major brevetat .

jose antonio calvo vazquez dijo...

Estimada Ana:

En resposta al teu comentari:

Sense ànim de exhaustivitat pero si de síntesis podem concluir les següents afirmacions:


1.Que una normativa respon a una tradició;que esta tradició té que ser el reflex més fidel als seus parlants.

2.Que la susdita normativa té que estar llegitimada per unes institucions culturals arraïlades en el poble pel pas continu del temps;estes dos institucions culturals arraïlades en l'espirit i idiosincràsia del poble Valencià són: lo rat penat fundada en l'any 1878, i la Real Acadèmia de cultura fundada en l'any 1906 per encàrrec de lo que seria actualment Diputació de Valéncia.
3.I que evidentment l'utilisació d'una normativa és una facultat del propi subjecte que decidix l'elecció.
En cuant al teu comentari tens raó perque el verb és s'accentua ,més durà accent diacrític (quantitatiu) i més (l'any) i sense accent diacrític mes (pero,conjunció adversativa).
L'alcalde i l'ajuntament s'apostrofen les dos i hem i havem la quarta persona del present d'indicatiu del verb haver són dos formes absolutament correctes per amprar la que vullgues com la quinta persona del present d'indicatiu heu/haveu que pots triar la que vullgues.¿ pero que tu no parles aixina en el carrer?.
Pero no cregues que hi ha tanta diferència entre lo que se parla en el carrer i la normativa en la que yo molt humilment intente escriure,´´ l'inquietut es el camí cap a l'excelència´´.

Anónimo dijo...

He llegit molt atentament tots els comentaris d'esta entrada i em pareix que els de Coalició Valenciana només teniu en compte el valencià parlat en els voltants de la ciutat de València, vull recordar-vos que el valencià es parla del Sénia al Segura i que jo he sentit en pobles d'Alacant i de Castelló moltes paraules que vosaltres -amb una variant molt castellanitzada, per cert- no heu sentit mai i que es gasten en estos llocs, i no per això parlen una llengua diferent a la vostra. En alguns pobles valencians tenen paraules com "allavontes" (en lloc d'aleshores o llavors, el que vosaltres dieu amb la paraula castellana "entonces" (però pronunciada la "c" amb la fonètica valenciana o catalana) o "romingueres" (per romeguer, zarza en castellà), segons la vostra llògica parlarien el seu idioma propi (traiguerí, benicarlando, castellut, alacantí...) i diferent. També vull dir-vos que amb accent o sense accent, la fonètica de la paraula és la mateixa, els accents gràfics no fan una llengua diferent: escrigues "Bèlgida" o "Belgida" estàs parlant del mateix poble i de la mateixa paraula, l'únic que esteu fent és confondre a la gent que no coneix la llengua perquè amb la vostra normativa no es pot saber com es pronuncia si no has sentit abans eixe nom. I, amb accents gràfics o sense accents gràfics, la llengua que es parla a Catalunya, València i les Balears és la mateixa. Esta realitat científica no la podeu canviar amb les vostres xorrades. I, per cert, jo no sóc catalanista, de la mateixa manera que ningú em diu "castellanista" quan dic que parle castellà.

Unknown dijo...

En primer bloc gracias Per el teu comentari .Es veritat que en molts pobles del nostre regne tenen paraules propies i variants de la llengua valenciana pero lo que tinc clar es que en cap lloc .Ni tan sols en Vinaros parlen doncs,avui,i mes paraules que mos imposa la avll

Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews