contador web

miércoles, 23 de marzo de 2011

EL CATALANISME NO POT EN ELS VALENCIANS




                     Si el gobierno de Camps y el Ayuntamiento de Rita Barberá no han hecho nada para impedir la manifestación radical y catalanista contra la Comunidad Valenciana y en favor de la legalización de la TV3, como siempre, ha tenido que ser  coalició Valenciana y el Grup d´Acció Valencianista los que reaccionaran para impedir esta ilegalidad. Como informa el diario Levante EMV, Coalició Valenciana y el Grup d'Acció Valencianista han registrado sendas peticiones ante la Delegación del Gobierno en la Comunidad Valenciana para poder celebrar el próximo 16 de abril en Valencia dos manifestaciones. Una tendría lugar por la mañana y la otra por la tarde, intentando así copar la jornada en cuanto a las protestas en la calle. Acció Cultural del País Valencià había anunciado para ese mismo día por la tarde su la manifestación que todos los años convocan con motivo del 25 de abril, en esta ocasión para reivindicar que TV3 se pueda seguir viendo en la Comundtad Valenciana y que, según adelantó el presidente de ACPV, Eliseu Climent, contaría con la actuación de Lluís Llach. Díficil lo tendrá el catalanista de Eliseu Climent para poder organizar su manifestación.




               Coalició Valenciana Massamagrell convoca a tots els afiliats i simpatizants de Massamagrell a acodir el día 16 d´abril al cap i casal a la manifestació en defensa de la nostra personalitat venuda per el pp de Camps al catalanisme mes radical .Ja n´hi ha prou els valencians no volem tv3 ni els inventats paissos catalans .No volem  el multiplex que vol Camps per a la recipocitat de les emisions ,volem una televisió valenciana en llengua valenciana i de calitat , una televisió no manipulada per el poder i que hui servix unicament als interessos del ppcv .
              El pp que en els anys 80 i principis dels 90 defensava la llengua i cultura valencianes hui fa temps que ha transferit tots els temes linguistics a la catalanista AVLL que imposa el catalá als nostres fills ,en els mitjos de comunicació publics i en la administració .Als joves se´ls manipula en llibres avalats per la propia generalitat que neguen la nostra personalitat .

         PERQUE JA N´HI HA PROU ,FONT AL CATALANISME PP-PSPV I LA SEUA AVLL ,CONTRA EL  ZPARO ,CONTRA LA CORRUPCIÓ I EL DESPILFARRO DEL GOVERN DEL PP ,PAREM EL CATALANISME LES FUTURES GENERACIONS MOS LO AGRAIRAN



Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews