contador web

martes, 14 de diciembre de 2010

AL SERVICI DE LES GRANS EMPRESES

                                          AL SERVICI DE LES GRANS EMPRESES



                          Hui els mijos de comunicació es fan resò de la notícia que la llum (si un acort d´última hora entre els dos partits majoritaris no nos salva) pujarà un 10% el dia u de giner .Es llamentable com un servici bàsic com la llum continue la seua escalada de preus .La gasolina quasi aplega als seus màxims històrics .El tabac és un artícul de lux que pronte si ningú frena la seua alçada serà a soles per als més rics .L` alcohol lo mateix i tot açó farà que articuls de primera necessitat com el pa i els aliments també pujaran sense remei arrossegats per `l´efecte dominó .
                           El govern de la nació responsable en l´últim cas mira per a atre costat més preocupat per cuadrar els contes públics que en el benefici del ciutadans .Les grans empreses del sector energètic i petroler volen cuadrar els seus beneficis afectats com tots per la crisis i clar som nosatres els que una volta mes tenim que asumir els sobrecosts d` eixes empreses .
                          Al principi de la crisis els preus es desplomaren per alivi de tots .El gasoil i la gasolina recuperaren preus de fa alguns anys ,el euribor referència de la majoria de les hipoteques s´afonava donant un respir a les nostre bojaques .La majoria dels imposts es congelaven i el govern començava a donar ajudes per a eixir d´una crisis que llavors es pensava que seria curta .Els aliments registraren baixades significatives per a no afectar el consum i el ipc alcançava el 0% .
                         Hui no soles estem millor sino que molts que al principi de la crisis varen pedre el seu lloc de treball hui no cobren cap prestació .Tenim mes de 5 millons de parats reals i el mercat de treball no mostra senyes de recuperació .La gent que ha tingut la sort de continuar treballant lo fa per igual o menys sou que fa alguns anys i els autònoms o venedors han vist reduïts els seus ingressos .
                        I yo dic ¿el desastrós govern de la nació perque no congela ixes pujades ? El poble pot vore com en el 2011 encara manquen més els seus ingressos perque   l` esperada recuperació no aplega i els espanyols no podem més .Els nostres perjudicats sous no poden aguantar més pujades ,no podem i si el euribor que ya està repuntant continua la seua alçada estarem lastrant el creiximent econòmic .
                       ¿Zapatero i el seu govern tan sols valen per ficar-nos més càrregues i llevar-nos drets adquirits? .És hora de que el govern començe a governar fique a les grans companyies en el seu lloc i paralice els increments de preus dels monopolis ocultes (com les pretroleres) sino tots pensarem que es còmpliç i està al servici de les grans empreses. Com els bancs que li estan molt agraïts per les seues ajudes.
                        Hui conmemoren l`aniversari de la mort del seu fundador Pablo iglesias .Si alçara el cap segur que tindria unes parauletes en ZP I es tornaría a morir de vergonya.
Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews