contador web

martes, 27 de julio de 2010

PAN Y CIRCO

José Carlos Grau secretari de comunicació de coalició valenciana Massamagrell

gràcies pp de Massamagrell per l ´invenció de les FESTES FUNDACIONALS, podieu dedicar-se al I+D, o montar una empresa d´espectaculs  . Com a promotors d´events no teniu preu.
                                ¿I ara que aneu a inventar?: un torneig de caragols a nivel mundial ,una carrera de cabres del pirineu o aneu a emportar al nostre poble el mundial de esquilar ovelles .Lo vostre es la táctica que en l´epoca de l ´imperi romà utilisaven els cónsuls electes i després, els emperadors per a tindre entretingut al poble i no se donara conte del mal govern d´alguns governants .
                                      No me n´anire més llunt .Hui el centre mèdic de Massamagrell estava ple de chiquets del poble i del barri que fa molt de temps que no tenen servici de pediatria .¿No és més important que el barri tinga un servici mèdic de qualitat i meges de totes les especialitats que vinga hombres G?
                                      Nosatres fa temps que estem denunciant que el pp  a Massamagrell fa una política d´escaparat .Sense solucionar les necessitats reals del nostre poble .
                                     No tenim un polígon en condicions ,no tenim parcs grans a on anar en els nostres fills ,no tenim ni pavelló ni piscina cuberta ,no tenim instalacions deportives de qualitat .No tenin quasi res per a un poble de més de 12000 habitants .Ara aixó; si tenim unes festes gràcies als amics peperos i les  monedes de la Diputació i la Generalitat .
                                      Lo que dic nos donem pa i circ mentres ells no fan res per millorar el nostre poble .
Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews