contador web

viernes, 1 de abril de 2011

CARTA OBERTA AL ALCALDE DE MASSAMAGRELL






Respectat Miguel:

  Com a candidat per Coalició Valenciana en les propenques eleccions municipals y ciutadans del nostre  poble, me dirigixc a tu públicament, per a que públicament també s´aclarixca quina és la situació real del nostre ajuntament.
 
En els últims dies hem sabut de primera mà que la corporació municipal que dirigixes està immersa en una situació econòmica tal que pot dur-nos  a curt determini a la suspensió de pagaments. Sabem de primera mà que des de varis mesos no s´ha pogut pagar a la majoria dels proveïdors locals, empreses que tots coneguem i que mereixen un respecte. Personalment, he pogut constatar que les cantitats ascendixen a varis decenes de mils d´euros i que moltes tenen més de set mesos de presentació al cobrament. Desafortunadament , hi han empreses que nos han comentat que de no cobrar en breu tindran que despedir al seu personal i tancar.

Més preocupant, si cap és que nos han informat que ya en els primers mesos de l´any, l ´ajuntament se plantejà la possibilitat de suspendre el pagament dels sous, pero que esteu aguantant com millor podeu al menys fins que acaben les eleccions municipals.

No nos equivoquem, soc perfectament conscient de lo dura que està sent esta crisis econòmica a tots els nivells, i accepte en preocupació que el nostre ajuntament no escapa a estes circumstàncies. Més encara, intentant ser solidari en la vostra gestió, puc assumir que un part de la culpa de estos impagaments se deuen a una mala planificació de Diputació.Lo que no me resulta en forma alguna acceptable és la mentira i l´intent manifest d´ocultar al nostre poble lo que passa en les finances d´una corporació que és propietat de tots els ciutadans , i no d´un partit polític en particular. És el poble qui en cada elecció escull  als qui el dirigixen ; és el poble el qui en els seus imposts paguen els gasts, i també és el poble el qui assumix els deutes actuals i futurs.

Sent açò  així, ¿ Quí vos a donat el dret per a amagar-nos lo que està passant? ¿ A on està el respecte que com a servidors públics degau  als nostres ciutadans? De modo que no hi han fondos per a campanyes per a pagar als nostres comerciants i atres gasts comuns , pero si hi ha per a campanyes publicitaries . Obres tan desgavellades i ridícules com el carril bici i concerts , molts concerts ( pans el cicenses) i atres actes lúdics. ¿ De veritat enteneu lo mal que esteu gestionant esta crisis?.

Per respecte als nostres ciutadans te commine a que dones la cara i públicament sense mentires i retòriques, expliques  quina és la situació real del nostre ajuntament, i qué aneu a fer per a solucionar-ho. Està es la vostra obligació i també el nostre dret, i no anem a renunciar a d´això.


Atentament

Josep Antoni Calvo i Vazquez
Candidat

COSES DEL PODER



metro Alboraya

Primera pedra de Bailach ¿per a cuan la segona?

Noves zones industrials Museros

Parc nou a Rafelbunyol
En uns dies  el pp de l´horta nort i el camp de Morvedre fará la presentació del seus caps de llista al nostre poble .Un acte a on vorem jerifaltes ,guardaesquenes ,policia ,seguretat i tots els recursos del poder a la seua disposició .
En el acte parlaran de aumentar la seua majoría ,de lo bons que son ,de lo roin que es Zapatero i Alarte .Pero per al nostre alcalde es una prova de foc .La majoria dels alcaldables del pp estan tranquils perque en molts casos la gestió ha sigut correcta i en algun cas molt bona ademes les enquestes a nivell autonómic son més favorables que mai i estan esperant una prova del fervor popular que recolçe la seua gestió  .
Pero Miguel Bailach no pot presumir de res .La gestió del seu govern municipal ha sigut molt deficient i com voreu proximament mos ha clavat en un carrerò sense facil eixida . El nostre poble continua necesitat un canvi que per fi done a Massamagrell del llavat de cara que fa molt de temps que està necesitant i el nostre alcalde i el seu equip de govern han demostrat els ultims cuatre anys la seua clara falta de preparació per a dotarmos  dels servicis que el nostre poble està demanant i en el agravant que molts d´ells mos els va prometre en el seu programa electoral del 2007 .
Segurament per això la presentació es fa a Massamagrell perque a lo millor no les te totes i vol demostrar ante el seu partit que te el recolçament popular .
M´imagine la conversació entre alcaldes del pp  : En el meu poble hem soterrat les vies ,en el meu hem fet un parc de 500.000 metres cuadrats ,en el meu tenim un polígono nou i un auditori ,en el meu hem fet un parking soterrat i el nostre alcalde els contestará : en el meu hem conseguit ficar una primera pedra i que vinga hombres G i Melendi en menys d´un any.
Front a la quasi apatía d´atres partits nosatres continuarem denunciant una gestió que no ha millorat en res la calitat de vida dels veins de Massamagrell i mos reiterem en la idea de que Massamagrell es un diamant en brut i que en una bona gestió es podria convertir en uns anys en un poble dels millors de la comunitat valenciana i la prova la tenim en atres pobles veins mes chicotets que gracies a una bona gestió d´anys independentment de les sigles hui son un eixemple d´excelencia i calitat de vida.
Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews