contador web

sábado, 26 de febrero de 2011

VII CONGRES DE COALICIÓ VALENCIANA                 Hui en el hotel valencia palace del cap i casal ha tingut lloc el septim congres de coalició valenciana a on el nostre candidat per Massamagrell Antonio Calvo ha tingut un paper estelar .
En el congres han sigut presentades ponencies d´inmigració ,economía ,política local ...
Han sigut presentades totes les candidatures del regne de Valencia .Especialment emotiu ha sigut la presentació del nostre candidat a la generalitat valenciana :

Alfonso Doménech IrlesEl nostres candidats per Massamagrell i a la generalitat valencianaLlicenciat en Medicina i Cirugía per l'Universitat de Valéncia. Fon Membre en l'Asamblea de Representantes en la Universidad per Alternativa Universitaria. Milità en el Partido Popular. Fon Vicesecretari de Nuevas Generaciones. Fon Candidat a Diputat Autonòmic per Alacant en les Llistes del PP. Es membre del Grup d´Acció Valencianista. Ingresà en Coalició Valenciana en el 2004. Es membre de la Comisió de Sanitat i de la Comisió de Coordinació Electoral de Coalicio Valenciana. Es corredactor del programa municipal de Coalició Valenciana.

Per l´ajuntament de Valéncia repetirá el nostre president Juan Garcia SentandreuTambé es presentarem la majoría dels candidats de l´horta nort:

També s´han presentat els cartells electorals del nostre partit per a les propenques eleccions locals i autonomiques :
Farts del Zparo i el pensionazo

contra el catalanisme que mos ha condenat el pp

contra la corrupició i el despilfarro

contra el paro i la inmigració ilegal

                        COALICIÓ ES LA SOLUCIÓ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews