contador web

martes, 5 de abril de 2011

LA LISTA DEL PP

JOSE DAMIAN DIAZ BROSEL SECRETARIO COALICIÓ VALENCIANA MASSAMAGRELL Y NUMERO 2 DE NUESTRA LISTA
  


            A pocos días del inicio de campaña para las próximas elecciones municipales, resulta cuando menos sugestivo, que no se conozca las lista de candidatos del PP de Massamagrell. Las informaciones que tenemos nos hablan de la existencia de una gran debacle en el seno del partido, estimulada por la prepotencia del Sr. Bailach quien como buen demócrata que es, constituye a dedo sus listas sin contar con la aprobación de las bases de su partido (faltaría mas). Por lo que sabemos se está intentando incluir gente con cierto nivel (¿?), aunque por ahora no está siendo nada fácil.
             En cierto modo no nos extraña esta situación: a sabiendas de la desesperada circunstancia de nuestro ayuntamiento, resulta poco atractivo (léase un verdadero marrón) aceptar un puesto de concejal: Por un lado, durante los próximos meses será inevitable proceder a sanear las cuentas del ayuntamiento lo que puede convertirse en una tarea harto desagradable. Más aun y como bien sabe el Sr. Zapatero, este tipo de actuaciones aun cuando están bien intencionadas, suelen tener un alto costo político.
          Por otra parte la imagen del Sr. Bailach dista mucho de estar en su mejor momento (más bien es todo lo contrario), y resulta harto difícil subirse a un carro mal dirigido y sin rumbo aparente. Habrá que esperar y confiamos que no mucho. Siempre le queda la alternativa de echar mano de gente sin empleo.
          Mientras tanto el Sr. Bailach aprovecha su posición de Secretario General Comarcal del PP para realizar otro acto “de masas” trayendo a Massamagrell a cuanto candidato de la Horta Nord y Camp de Movedre ha podido movilizar, y así convencernos de su importancia y su carismático liderazgo. Cosa que no se creen ni en su propio partido.

          No se apuren, no faltará la usual cobertura mediática acompañada de bombos y platillos que suelen utilizar en estos casos y con la que pretenden engatusar al electorado.
          Es una lastima para el pueblo que esa imagen que tanto cuida, no vaya acompañada de un buena gestión. Pero así son los vendedores de humo.



6 comentarios:

Anónimo dijo...

No se si realment tindran problemes o no a l'hora de fer les llistes, jo personalment opine que no, ja que tenen molta gent que els riu les gracies i els aplaudis per res, jo pense que mes be pot ser una estrategia del totpoderos i cacique Bailac, per tal de vore com deixar tirats per el cami al tots aquells que no li rendisen pleitesía i adulacio com ell vol, i d'ixos ni han uns quants. No crec que tarden ja molt en fer publica la lista, anem a profiar, jo pense que poden ser 3 les baixes dels regidors actuals pero no sabria per quin declinarme, bueno si de mi depenguera, el catalanista Suriaga no estaría i vosatros, que penseu?
Fdo. valenciansxmassamagrell@hotmail.com

Unknown dijo...

Gracies per el teu comentari ,Nosatres creguem per les informacions que tenim que seran cuatre pero te igual seran canvis de cara a la galería perque el mal del pp de Massamagrell es diu Bailach,Sannicovaldo i companyia perque han demostrat que no son la opció mes recomanable per a dur la gestió de un ajuntament .Els canvis estem segurs que son gracies a la nostra presió i que intenta contrarestar la llista de gent en preparació que tenim a coalició valenciana perque si mos parem a mirar els curriculums de Bailach ,Sannicovaldo ,llimi ,Calero no son precisament lumbreres ni gent en una bona preparació capaç de governar un ajuntament en els temps durs que mos esperen .
Coalició valenciana vol acabar en el catalanisme al nostre ajuntament escomençant per els llibres de festes ,normalisació del valenciá ....
M´agrada molt el teu email es molt del nostre estil estem molt ilusionats per recuperar el valencianisme al nostre poble vine en nosatres tota ajuda es necesaria .Gracies amic.

Anónimo dijo...

Molt bé, molt ben dit, ara omplirem els llibres de festes de faltes d'ortografia. Per a això no cal que vos presenteu, que ja n'hi són plenetes.
Altra cosa, per al vostre coneixement: Estatut d'Autonomia, article 7.8: "L'Acadèmia Valenciana de la Llengua és la institució normativa de la llengua valenciana", y article 46: "LA NORMATIVA LINGÜÍSTICA DE L'ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA SERÀ D'APLICACIÓ OBLIGATÒRIA EN TOTES LES ADMINISTRACIONS DE LA COMUNITAT VALENCIANA".
¿Heu entés? Si voleu governar no podeu dir que allò que aneu a fer primerament serà posar-vos fora de la llei. La primera regla del joc és complir les lleis, tant si t'agraden com si no.
Jo sóc el primer que voldria que els del PP no manaren, però no amb absurditats. Aneu molt bé amb el tema de les denúncies de la situació del municipi, no gasteu energies en prejudicis provincianistes. Si de veritat estimeu la vostra llengua, accepteu la seua realitat ortogràfica i respecteu-la, i deixeu ja de dir "catalanistes" a tot el món.

Anónimo dijo...

" Y Dios hizo al hombre" i Bailach SU lista, y he de aquí lo sorprendente, después de ser los últimos en darla a conocer, va y no la tienen completa, si resultara cierto que les faltara gente?.
Tenieu rao, 4 canvis, es "cauen" Calero, Encarna, Jorge i el catalanista Suriaga. I no tenen numero 11, o per lo menos no ho han fet public. Ja tindrem temps de comentar la jua de Bailach.
Fdo. Valenciansxmassamagrell .

Unknown dijo...

Amic anonim en primer lloc gracies per el teu comentari .Pero no estic en absolut d´acort en el teu comentari .La avll es com dius hui l´entitat normativa de la comunitat valenciana pero també diu el nostre estatut que la llengua dels valencians es la valenciana i la castellana i no la catalana i la avll diu en el seu dictamen que els valencians parlem catalá per aixó no vaig contra l´estatut anem contra una academia que condena a la llengua dels valencians a l´extinció per els ansies de poder del pp .Coalició valenciana no es plegará als imperatius del institut d´estudis catalans que domina la nostra maleida academia .Nosatres no fem faltes d´ortografía escribim en les normes del puig de la RACV que es la nostra normativa propia i genuina dels valencians i que te més de 100 anys i que la UCD abans de que governara Lerma era la normativa oficial de la generalitat en el periode de la transició .El poble que es savi rebuja la imposició de paraules que mai hem dit en les nostres terres .Volem un Massamagrell millor pero no anem a renunciar als nostres pricipis valencianistes per tindre més votos ni vendre els nostres arrels per una cadira .Som com som i has de tindre clar una cosa som leals i volem a la nostra terra no a un atra .

Anónimo dijo...

Amb tot el meu respecte, Xavier Casp va ser un dels màxims defensors de les Normes de Castelló, l'antecedent de l'ortografia actual, i ho va fer durant més de 30 anys. L'aberració posterior de les Normes del Puig res té a vore amb la ciència filològica sinó amb altres motius personals de Casp que, si en realitat coneixeu la seua vida, supose que sabreu. De totes formes, en els vostres escrits com a partit podeu fer allò que vulgau, però si alguna vegada entreu dins l'Administració esteu obligats a gastar la normativa de l'AVL. No podeu dir que aneu a posar-vos fora de la llei.

Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews