contador web

miércoles, 1 de diciembre de 2010

CATALUNYA SEMPRE GUANYA

                          CATALUNYA SEMPRE GUANYA



 
                                La fi de semana es celebrarem les eleccions en la comunitat autónoma catalana .Ciu va guanyar en clara majoria i inagura una nova etapa de nacionalisme moderat .En el nostre regne el poble es té que donar conte que recolçant a forçes plenament valencianes podriem conseguir moltes més coses que el partit popular en les seues majories absolutes  .Perque es Un partit supeditat als interessos nacionals I que com s´ha demostrat moltes voltes jamai traicionarà la disciplina de partit .
                                Els valencians tenim dret a que en les grans qüestions que afecten a les nostres terres tingam vot i veu .El partit popular i el psoe sempre votaran lo que els seus partits centrals els demanen i la terra valenciana en el seu govern sempre serà una sucursal de la executiva nacional del partit en el govern de tanda .
                                Ciu guanyadora de les eleccions en la seua comunitat té prou de poder en Madrit per a defendre en garanties els interessos de la seua comunitat i qualsevol pacte en el govern de la nació siga del pp o del psoe beneficiarà i molt els interessos de Catalunya en perjuí dels interessos d´atres comunitats com la nostra que rebran un troç menor del pastiç .
                                 Hui sent un poquet d´enveja del poble català qu s´ha donat conte que recolçant a forçes politíques pròpies sempre ix guanyant .¿Qué tindriem els valencians si coalició valenciana tinguera 30 o 40 diputats en Valéncia i 5 en Madrit? .Segurament fa prou anys que L´Ave recorreria les nostres terres i no 18 anys després que Sevilla . Tindriem Ave en les tres provincies .Totes les llínies de metro en Valéncia estaries soterrades, rebriem molt més diners de l´estat en inversions i no estariem els últims en inversió per habitant com estem hui.
                       Seriem una comunitat de primera divisió com les mal nomenades comunitats històriques .Els partits nacionals i especialment el pp silencien en el  seu control dels mijos de comunicació qualsevol veu que faça renaixer el valencianisme polític mentre els valencians sempre serem monedes de canvi dels pactes dels catalans en el govern de la nació perque sempre tenen la clau de govern . Nosatres estem farts del "Catalunya sempre guanya" i volem que algun dia pogam dir la frase "Valéncia sempre guanya " .

0 comentarios:

Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews