contador web

sábado, 19 de febrero de 2011

TV3 TANCA EN VALÉNCIA ¿PER A SEMPRE?

           




                 Ahir per fi varen cesar les emisions de la canal autonómica catalana tv3 al nostre regne .Per fi una bona noticia per al valencianistes militants .Mes de vint anys han emés de forma illegal els repetidors d´acció cultural del país valencià per a que a les nostres terres es puguera vore tv3.
                  Alguns es rasgaran les vestidures parlant de la pluralitat ,la democracia, el nostre país i moltes tonteries mes per a atacar una mida del consell que fa temps que nosatres estavem reclamant .
                  Tv3 a la comunitat valenciana no pinta res .Ja tenim prou en la catalanizació del nostre canal autonómic que vol sustituir la nostra genüina llengua valenciana per un dialecte inventat pels academics catalanistes ´de la AVLL .
                 Esperem que el tancament dels repetidors no siga de forma transitoria i es desmantelen definitivament .En el seu lloc es podran crear nous canals de capital valencià i crear llocs de treball que falta mos fa .
                 Tv3 no ha pasat d´un 3% d´audiencia en la comunitat valenciana en hores punta .Es un canal que els valencians no volem pero n´hi ha que explicar perque no s´ha fet abans i perqué :
                  El goven valencià no tanca les emisions de tv3 per els motius que nosatres fa vint anys que estem reclamant : que es cumplixca la llei .El tanca perque volia mes canals a canvi de llegalizar les seues emisions i que canal nou es puguera vore a terres catalanes aumentant la audiència i la linea de negoci del canal .Els catalans artistes de la manipulació histórica i informativa no podian permetre que el nostre "telecamps" es colara en els hogars catalans emetent quasi la mateixa programació pero des de el punt de vista del pp .
Catalunya minada pel nacionalisme no pot permetre que es puga interferir en el seu control dels mitjos de comunicació i mes canal nou ,Un canal que orienta tota la seua informació a la agenda política i social i a la vida i milacres del nostre molt honorable president .
                 Felicitem al consell per una decisió que encara que ha arribat després de mes de vint anys d´infringir la llei mos plena de felicitat .El que vullga tv3 te la opció de contratar plataformes de pago i podrá vorelo en total llibertat al mateix temps que en la comunitat valenciana nous canals valencians donen treball a molts valencians .Esperem que no siga una mida electoralista del pp per a captar el vot valencianista i despres d´eleccions es retornen les emisions .El tancament ha de ser definitiu i la asociació catalanista d´Eliseu Climent ha de fer front a les multes per mes de vint anys d´emetre de forma illegal.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

enhorabuena a todos, ya esta bien de nazionalistas xenofogos en esta comunidad.
Si quieren ver tele3 que se la compren como todo el mundo sabe, ami particularmente no me gusta, prefiero ver telemadrid y me la pago.

Unknown dijo...

Gracias por tu comentario

Anónimo dijo...

En el bolleti que heu repartit pel poble, lo millor es el peu de pagina. Per favor, no amagueu al poble la llengua valenciana !!

Unknown dijo...

amic per motius d´aprofitar el espai es va fer el castellà i en la web el ficarem en llengua valenciana saps que n´hi ha molta gent major que encara que parla en valenciá no sap llegir i per això el varem fer pero en abril el farem en part en llengua valenciana .Som coalició valenciana i les nostres llengues son la llengua valenciana i la castellana.

Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews