contador web

miércoles, 16 de marzo de 2011

LES FALLES DE MASSAMAGRELL




El nostre poble com la majoria de racons del nostre regne fa olor a polvora ,una polvora que mos impregna a tots de valenciania .Els valencians som un poble unic som capaços de cremar en uns minuts tot l´esforç de tot el any ,som hospitalaris com ningú en els forasters .
Valéncia, Massamagrell viu en les falles un sentiment d´exaltació de la nostra cultura a on la música ,la polvora i les nostres tradicions es junten en lo carrer com un espill al mon que mos mira en admiració i incomprensió .
En Massamagrell la festa pren els carrers i les nostres sis comisions son un eixemple de superació i de com en pocs recursos es pot montar una gran festa per a tot un poble .Els monuments no son grandiosos com a la capital pero tenen el seu encant i tots partixen en quasi els mateixos presupostos ,lo important no es guanyar ,es la festa ,la diversió ,compartir uns dies en lo carrer en els veins i amics i soterrar tot el aillament del hivern .
Coalició valenciana Massamagrell es suma a la festa i  desija que  tots els veins del nostre poble  tinguen unes bones falles .Mos oblidem per uns dies de la política i desprès de falles tornarem a lluitar perque el valencianisme polític tinga un lloc al nostre poble .
Volem estar en totes les comisions per a donar-lis repercusió al nostre blog i que la nostra festa traspase les nostres fronteres i per això mos podeu enviar fotos de com esteu vivint la festa i les publicarem en el nostre blog en la nostra secció festes de Massamagrell  :
massamagrellcv@gmail.com

Un abraç molt fort i bones falles .


0 comentarios:

Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews