contador web

viernes, 1 de abril de 2011

CARTA OBERTA AL ALCALDE DE MASSAMAGRELL


Respectat Miguel:

  Com a candidat per Coalició Valenciana en les propenques eleccions municipals y ciutadans del nostre  poble, me dirigixc a tu públicament, per a que públicament també s´aclarixca quina és la situació real del nostre ajuntament.
 
En els últims dies hem sabut de primera mà que la corporació municipal que dirigixes està immersa en una situació econòmica tal que pot dur-nos  a curt determini a la suspensió de pagaments. Sabem de primera mà que des de varis mesos no s´ha pogut pagar a la majoria dels proveïdors locals, empreses que tots coneguem i que mereixen un respecte. Personalment, he pogut constatar que les cantitats ascendixen a varis decenes de mils d´euros i que moltes tenen més de set mesos de presentació al cobrament. Desafortunadament , hi han empreses que nos han comentat que de no cobrar en breu tindran que despedir al seu personal i tancar.

Més preocupant, si cap és que nos han informat que ya en els primers mesos de l´any, l ´ajuntament se plantejà la possibilitat de suspendre el pagament dels sous, pero que esteu aguantant com millor podeu al menys fins que acaben les eleccions municipals.

No nos equivoquem, soc perfectament conscient de lo dura que està sent esta crisis econòmica a tots els nivells, i accepte en preocupació que el nostre ajuntament no escapa a estes circumstàncies. Més encara, intentant ser solidari en la vostra gestió, puc assumir que un part de la culpa de estos impagaments se deuen a una mala planificació de Diputació.Lo que no me resulta en forma alguna acceptable és la mentira i l´intent manifest d´ocultar al nostre poble lo que passa en les finances d´una corporació que és propietat de tots els ciutadans , i no d´un partit polític en particular. És el poble qui en cada elecció escull  als qui el dirigixen ; és el poble el qui en els seus imposts paguen els gasts, i també és el poble el qui assumix els deutes actuals i futurs.

Sent açò  així, ¿ Quí vos a donat el dret per a amagar-nos lo que està passant? ¿ A on està el respecte que com a servidors públics degau  als nostres ciutadans? De modo que no hi han fondos per a campanyes per a pagar als nostres comerciants i atres gasts comuns , pero si hi ha per a campanyes publicitaries . Obres tan desgavellades i ridícules com el carril bici i concerts , molts concerts ( pans el cicenses) i atres actes lúdics. ¿ De veritat enteneu lo mal que esteu gestionant esta crisis?.

Per respecte als nostres ciutadans te commine a que dones la cara i públicament sense mentires i retòriques, expliques  quina és la situació real del nostre ajuntament, i qué aneu a fer per a solucionar-ho. Està es la vostra obligació i també el nostre dret, i no anem a renunciar a d´això.


Atentament

Josep Antoni Calvo i Vazquez
Candidat

Reacciones:

0 comentarios:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews