contador web

viernes, 1 de abril de 2011

COSES DEL PODER



metro Alboraya

Primera pedra de Bailach ¿per a cuan la segona?

Noves zones industrials Museros

Parc nou a Rafelbunyol
En uns dies  el pp de l´horta nort i el camp de Morvedre fará la presentació del seus caps de llista al nostre poble .Un acte a on vorem jerifaltes ,guardaesquenes ,policia ,seguretat i tots els recursos del poder a la seua disposició .
En el acte parlaran de aumentar la seua majoría ,de lo bons que son ,de lo roin que es Zapatero i Alarte .Pero per al nostre alcalde es una prova de foc .La majoria dels alcaldables del pp estan tranquils perque en molts casos la gestió ha sigut correcta i en algun cas molt bona ademes les enquestes a nivell autonómic son més favorables que mai i estan esperant una prova del fervor popular que recolçe la seua gestió  .
Pero Miguel Bailach no pot presumir de res .La gestió del seu govern municipal ha sigut molt deficient i com voreu proximament mos ha clavat en un carrerò sense facil eixida . El nostre poble continua necesitat un canvi que per fi done a Massamagrell del llavat de cara que fa molt de temps que està necesitant i el nostre alcalde i el seu equip de govern han demostrat els ultims cuatre anys la seua clara falta de preparació per a dotarmos  dels servicis que el nostre poble està demanant i en el agravant que molts d´ells mos els va prometre en el seu programa electoral del 2007 .
Segurament per això la presentació es fa a Massamagrell perque a lo millor no les te totes i vol demostrar ante el seu partit que te el recolçament popular .
M´imagine la conversació entre alcaldes del pp  : En el meu poble hem soterrat les vies ,en el meu hem fet un parc de 500.000 metres cuadrats ,en el meu tenim un polígono nou i un auditori ,en el meu hem fet un parking soterrat i el nostre alcalde els contestará : en el meu hem conseguit ficar una primera pedra i que vinga hombres G i Melendi en menys d´un any.
Front a la quasi apatía d´atres partits nosatres continuarem denunciant una gestió que no ha millorat en res la calitat de vida dels veins de Massamagrell i mos reiterem en la idea de que Massamagrell es un diamant en brut i que en una bona gestió es podria convertir en uns anys en un poble dels millors de la comunitat valenciana i la prova la tenim en atres pobles veins mes chicotets que gracies a una bona gestió d´anys independentment de les sigles hui son un eixemple d´excelencia i calitat de vida.

0 comentarios:

Powered By Blogger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews